HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 6

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 6. L'AVIRAM · EL CONILL · LA CAÇA

Editorial:
SIDILLA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-127308-2-1
Pàgines:
904
Enquadernació:
Cartoné
Disponibilitat:
Disponible en 2/3 dies laborables

35,00 €
Comprar

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,
lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques
d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un
passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de
les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades
que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris
i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva
vida a compendiar la història d’aquesta cuina. En aquest sisè volum ens ofereix
centenars de monografies i de receptes d’aviram, de conill i de caça. Marqués no
només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari
i cultural d’uns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent
dels Països Catalans i Occitània.
«Això és una obra d’art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d’una sèrie molt
important», Colman Andrews

Altres llibres de l'autor

  • HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    Titulo del libro
    HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
    MARQUÉS CARBONELL, VICENT
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els a...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    30,00 €