LA CUINA CATALANA. 800 RECEPTES D.AVUI I

LA CUINA CATALANA. 800 RECEPTES D.AVUI I. 800 RECEPTES D'AVUI I DE SEMPRE

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-18033-56-8
Páginas:
672
Disponibilidad:
Disponible en 2/3 dias laborables

24,90 €
Comprar

Un recull exhaustiu dels millors plats de la cuina catalana Josep Lladonosa explica amb detall i meticulositat els seus trucs per preparar els productes de temporada i per redescobrir plats de sempre, com ara l#ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Organitzat en 14 capítols temàtics, arrenca el viatge culinari amb les salses i l'acaba en les conserves. Però entremig de les més de sis-centes pàgines, com si hi anés fent parada i fonda, ens descobreix les particularitats dels plats de peix, de carn, de cacera, els ets i uts de les verdures, arrossos, llegum i pastes, i no oblida els bolets ni els cargols, i encara menys les postres de tota la vida. I sempre observant el procés de «construcció» del plat.

Otros libros del autor

  • ARROSSOS
    Titulo del libro
    ARROSSOS
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Tots els secrets i les receptes dels millors arrossos L'arròs és un clàssic de la nostra gastronomia i un dels plats...
    Disponible en 2/3 dias laborables

    21,90 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA CATALANA
    LLADONOSA I GIRÓ, JOSEP
    Pendiente de confirmar

    45,30 €