LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICI?

LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICI?

Editorial:
EL FARELL
Año de edición:
Materia
Cocina
ISBN:
978-84-17116-22-4
Páginas:
152
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
estoc disponible

19,00 €
Comprar

Sovint sÕha considerat lÕortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una co?ssor molesta. Tanmateix, es una planta amb unes excelálents qualitats nutricionals, una de les millors verdures silvestres. La diversitat i proporcio de nutrients que conte (calci, vitamines, ferro, prote?nes, etc.) la converteixen en un superaliment desaprofitat. Pot ser lÕaliada perfecta per a la nostra salut i cura personal, ja que, a part de la seva comestibilitat, te, com a planta medicinal una llarga tradicio i moltes aplicacions terapeutiques (com a antioxidant, antiinflamatori, per a lÕanemia, etc.). Sabeu com utilitzar-la i com cuinar-la? Us donem receptes i idees per a elaborar plats nutritius i sans. En coneixeu les aplicacions com a planta medicinal? Doncs aqui teniu remeis casolans i preparats senzills i eficaos. Aquest llibre vol aprofundir en el coneixement de lÕortiga per ajudar a divulgar-ne les magnifiques bondats: aliment, medicina, fibra textil... i moltes mes aplicacions que de ben segur us sorprendran. LÕortiga es una de les plantes mes polifacetiques, i aqui la descobrirem.

Otros libros del autor

  • LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO
    Titulo del libro
    LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO
    CARBALLIDO, ELISENDA ; ENRICH, MONTSERRAT
    La farigola és una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb múltiples propi...
    estoc disponible

    18,00 €

  • EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA
    Titulo del libro
    EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA
    CARBALLIDO, ELISENDA ; ENRICH, MONTSERRAT
    El romani es molt mes que una planta medicinal o aromatica. Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, pero...
    estoc disponible

    19,00 €