CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA

CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA

Editorial:
EL FARELL
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-92811-44-1
Pàgines:
128
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Pendent de confirmar

16,00 €

La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. Han estat i són uns grans cuiners, que ensenyen xefs com Joan Roca o Ferra Adrià. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona.
Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya.
Aquest llibre aplega tota la saviesa d¿aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d¿¿anys de convivència i treball de camp ?i de barca!? de l?autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.
No solament és un receptari ?amb les receptes perfectament explicades pas a pas?, sinó un valuós manual que ens informa de diversos aspectes ?etnològics, socials, històrics, literaris? de la cuina i la cultura del peix de la Costa Brava.

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendent de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    Titulo del libro
    CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó tam...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    18,00 €

  • DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    Titulo del libro
    DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    FABREGA, JAUME
    En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    18,00 €