L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA

L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA. RECEPTES AMB HISTÒRIA I ANÈCDOTES, PER JAUME FÀBREGA

Editorial:
COMANEGRA
Any d'edició:
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-15097-68-6
Pàgines:
350
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Pendent de confirmar

16,50 €

En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix, no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana, sinó també les seves histories, les seves anècdotes i el que n?han dit els principals autors de la nostra literatura.

Teniu, doncs, a les vostres mans l?essència de la nostra cuina.

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • PA AMB TOMAQUET
    Titulo del libro
    PA AMB TOMAQUET
    FABREGA, JAUME
    Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agr...
    Pendent de confirmar

    13,90 €

  • CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    Titulo del libro
    CUINA DEL PAIS DELS CATARS
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí, per primera vegada, un llibre sobre la cuina del país dels càtars. I no solament sobre la cuina, sinó tam...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    18,00 €

  • DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    Titulo del libro
    DALICIES A TAULA AMB SALVADOR DALI
    FABREGA, JAUME
    En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    18,00 €