PA AMB TOMAQUET

PA AMB TOMAQUET

Editorial:
COSSETANIA
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-95684-78-3
Pàgines:
208
Disponibilitat:
Pendent de confirmar
Col·lecció:
CULLEROT

13,90 €

Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer —fins i tot per als nens, els joves i els estudiants—, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterrània, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomàquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendent de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • MENJANT AMB AMICS I CONEGUTS
    Titulo del libro
    MENJANT AMB AMICS I CONEGUTS
    FABREGA, JAUME
    Disponible en 2/3 dies laborables

    21,00 €

  • LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA
    Titulo del libro
    LES POSTRES I ELS PASTISSOS DE L'AVIA
    FABREGA, JAUME
    Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats, postre...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    18,80 €