EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA

EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA

Editorial:
EL FARELL
Any d'edició:
ISBN:
978-84-17116-36-1
Pàgines:
152
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
estoc disponible

19,00 €
Comprar

El romani es molt mes que una planta medicinal o aromatica. Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, pero actualment genera un interes creixent per les seves propietats antioxidants. La ciencia investiga, sobretot, la seva capacitat per revitalitzar els mecanismes potenciadors de la memoria. Una propietat que ja coneixien els antics. De fet, el romani ha tingut una gran notorietat al llarg de la historia. Tota la nostra cultura esta impregnada de romani: una de les plantes mes esmentades en els contes, canons o poemes del nostre folklore. Forma part dÕun patrimoni cultural que ens ensenya que el romani es una planta amb molta tradicio. La dita es ben certa: Òde la virtut del romani, mil coses seÕn poden dirÓ, com, per exemple, les moltes possibilitats de fer-lo servir a la cuina, en guisats, dolos, galetes o aperitius. A part de condimentar, el romani es un potent antiinflamatori natural que podriem posar a la majoria de plats. Realment, el romani sorpren per la seva versatilitat. Per aixo diuen que Òel romani te virtuts sense fi.Ó

Altres llibres de l'autor

  • LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICI?
    Titulo del libro
    LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICI?
    CARBALLIDO, ELISENDA ; ENRICH, MONTSERRAT
    Sovint sÕha considerat lÕortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una co?ssor molesta. Ta...
    estoc disponible

    19,00 €

  • LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO
    Titulo del libro
    LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO
    CARBALLIDO, ELISENDA ; ENRICH, MONTSERRAT
    La farigola és una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb múltiples propi...
    estoc disponible

    18,00 €