LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO

LA FARIGOLA. PROPIETATS, RECEPTES I TRADICIO

Editorial:
EL FARELL
Any d'edició:
Matèria
Botànica
ISBN:
978-84-17116-14-9
Pàgines:
128
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
estoc disponible

18,00 €
Comprar

La farigola és una de les poques plantes silvestres que segueix mantenint la seva fama de planta amb múltiples propietats. Bona prova d'això és que podem trobar farigola no només a la muntanya, sinó també en fires, mercats i botigues de productes naturals. Tot i així, del timó en sabem ben poc i l'utilitzem encara menys. Us animem a endinsar-vos en el seu món per conèixer els tipus de farigoles, els seus noms, la seva història, els seus nutrients i, en definitiva, totes les seves grans virtuts i aplicacions medicinals i culinàries. No podem desaprofitar una joia botànica com aquesta, que per destacar-ne les propietats, alguns qualifiquen com a "l'antibiòtic dels pobres". Aquest llibre monogràfic aplega múltiples aspectes de la farigola, amb la voluntat que sigui exhaustiu. Una planta amb tanta tradició mereix que se li dediqui una obra completa, que li faci tots els honors i que permeti valorar l'autèntic tresor que tenim a les nostres muntanyes.

Altres llibres de l'autor

  • LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICI?
    Titulo del libro
    LES ORTIGUES. REMEIS, CUINA, USOS I TRADICI?
    CARBALLIDO, ELISENDA ; ENRICH, MONTSERRAT
    Sovint sÕha considerat lÕortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una co?ssor molesta. Ta...
    estoc disponible

    19,00 €

  • EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA
    Titulo del libro
    EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA
    CARBALLIDO, ELISENDA ; ENRICH, MONTSERRAT
    El romani es molt mes que una planta medicinal o aromatica. Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, pero...
    estoc disponible

    19,00 €