LA CUINA DEL BARROC

LA CUINA DEL BARROC

Editorial:
EL FARELL
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-17116-76-7
Disponibilitat:
estoc disponible

18,00 €
Comprar

Altres llibres de l'autor

  • RATAFIES
    Titulo del libro
    RATAFIES
    FÀBREGA, JAUME
    Aquest llibre de receptes ens ensenya a fer licors a casa --ratafies, licors d'herbes, d'espècies i de fruites-- per...
    Disponible en 2/3 dies laborables

    7,50 €

  • L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    Titulo del libro
    L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA
    FÀBREGA, JAUME
    En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, en...
    Pendent de confirmar

    16,50 €

  • TOTES LES SOPES
    Titulo del libro
    TOTES LES SOPES
    FABREGA, JAUME
    La sopa, probablement, és l'aliment cuinat més antic de la Humanitat. El seu origen és al Neolític, quan amb eldesco...
    Pendent de confirmar

    12,50 €

  • 69 MANERES DE FER-HO
    Titulo del libro
    69 MANERES DE FER-HO
    FÀBREGA, JAUME
    -69 maneres de fer-ho- són 69 receptes de cuina embolcallades d?històries, viatges, desitjos, maneres de fer, signif...
    Disponible en 4 dies

    20,00 €

  • CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    Titulo del libro
    CUINA MARINERA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FÀBREGA, JAUME
    La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països ...
    Pendent de confirmar

    16,00 €